koronavírus

2021.02.14. 09:57

A nyíracsádi védőnők is megkapták a védőoltást

Kupeczné Gholami Alexandra és Grézné Fekete Erzsébet is megkapta a vakcinát | Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A nyírségi település védőnői – Grézné Fekete Erzsébet és Kupeczné Gholami Alexandra – is az elsők között kapták meg a koronavírus elleni vakcinát. Mindennapi munkájuk során kismamákkal, csecsemőkkel és kisgyermekekkel találkoznak, ezért fontosnak tartották a védettséget. Napi munkájuk részét képezi a csecsemők és kisgyermekek védőoltásának nyomon követése is, így pontosabban tudják, mivel állnak szemben.

Kupeczné Gholami Alexandra és Grézné Fekete Erzsébet is megkapta a vakcinát | Fotó: Kedves Zilahi Enikő

– Sok, korábban halálos, vagy súlyos szövődményekkel járó betegségtől a védőoltások szabadítottak meg bennünket. Gyakran nem is maga a betegség, hanem a szövődmények kialakulása jelenti a nagyobb veszélyt. Ennek elkerülése érdekében mindenkinek javasoljuk a védőoltást. Minél több ember kapja meg a vakcinát, annál több ember szervezete kezdi el felvenni a harcot a koronavírus ellen. Bízunk benne, hogy ennek hatására egyre kevesebb lesz az újabb megbetegedések száma is – fogalmaztak a nyíracsádi védőnők.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában