Évértékelő

2021.01.06. 13:36

Hosszan sorolta az elért eredményeket Nagyrábé polgármestere

Annak ellenére, hogy a koronavírus az év elejétől meghatározta a település mindennapjait.

A COVID-19 elleni védekezésre, védőfelszerelések, tisztító- és fertőtlenítőszerek beszerzésére több mint hárommillió forintot fordított a falu önkormányzata. Mindemellett a vírus első szakaszában a lakosságnak textil szájmaszkokat varrtak. Több mint ötezer darabot készítettek az önkéntesek – olvasható Tiszai Károly polgármester a Nagyrábéi Hírekben közzétett év végi összefoglalójában.

Tiszai Károly | Fotó: Napló-archív

A faluvezető részletezte a 2020-as eredményeket is. Elkészült a szennyvízhálózat, a Füsti út és a mellékutcák útjait felújították, befejeződött a hivatal épületének energetikai korszerűsítése, elkészült a tornacsarnok, a sportpark, a műfüves pálya is. Ugyancsak a fejlesztések között sorolta, hogy újrabútorozták az önkormányzati konyha étkezőjét, új konyhai nagygépeket és edényeket szereztek be. Az év utolsó heteiben pedig teljes körű felújításon esett át az óvoda játszóudvara, 11 darab, a mai kornak megfelelő udvari játékot helyeztek el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában