Koronavírus

2020.12.06. 09:12

Naponta változik a járványhelyzet Körösszakálban

A járvánnyal kapcsolatos aktuális helyzetről tájékoztatta a település lakosságát Pálfi Tamás polgármester.

20201127 Salgótarján Covid szűrés a salgótarjáni Borbély Lajos Szakközépiskolában. A pedagógusokat és az iskolai dolgozókat tesztelték koronavírusra. Fotó: Hüvösi Csaba HCS Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Illusztráció / MW-archív

Mint kiderült, jelenleg öt aktív fertőzött van a településen, hárman még várnak a teszteredményükre. Az adatok egyébként napról napra változnak az új aktív fertőzöttek és a gyógyultak számának függvényében.

A polgármester nyomatékosan kéri a lakosságot, hogy ne kérdezzék, hogy kik a fertőzöttek, mert a személyes adatok védelme miatt nem áll módjában ezt közzétenni.

Javasolja, kísérjék figyelemmel az aktuális járványügyi szabályokat és tartsák be azokat. Felhívja a figyelmet arra, hogy bár a szabályok nem tiltják, de kéri, hogy az idősek lehetőleg a számukra biztosított idősávban menjenek vásárolni. Biztosítja a település lakóit, hogy az önkormányzat továbbra is igyekszik megadni a lehetőségeihez mért segítséget mindenkinek, aki igényli. Kéri a település lakóit, hogy továbbra is csak hiteles forrásból (internet, média) tájékozódjanak.

VJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában