a szociális munka napja

2020.11.16. 09:08

Köszönet járt az önzetlen szeretetért

A szociális munka napja alkalmából köszöntötték a szféra dolgozóit Nyíracsádon.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A szociális munka napja alkalmából dr. Nagy János polgármester köszöntötte a szféra valamennyi nyíracsádi dolgozóját. A polgármesteri hivatalban rendezett rövid ünnepségen a jelenlegi járványhelyzet megszorító intézkedései miatt az önkormányzat részéről Czirjákné Szabó Katalin, a szociális bizottság tagja, valamint a település négy szociális ágazatában működő intézményének vezetői vettek részt, s vitték tovább a dolgozóknak az önkormányzat köszönetét, a polgármester által tolmácsolt elismerő szavakat.

Szent Márton példája

– A szociális szféra munkatársai azok, akik nagy terhet vesznek le a családok válláról, és támogatják, gyámolítják, gondozzák a leginkább rászoruló embertársainkat. A jelenlegi vírushelyzetben fokozottan nehéz feladat hárul mindenkire, hisz nemcsak önmagatok, de a gondozottak egészségére is kiemelt figyelmet kell fordítani, ami nagyobb odafigyelést, energiát és türelmet igényel minden dolgozótól – fogalmazott a polgármester, aki Szent Márton életét idézte és állította példaként, aki saját köpenyének felét borította a didergő koldusra. Ezt követően köszönetet mondott a polgármester minden munkában eltöltött napért, az önzetlen segítségért. A szavakon túl jelképes ajándék csomaggal is kifejezte az önkormányzat a háláját és köszönetét a szociális munka napja alkalmából.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában