szavazásértékelés

2020.11.02. 11:31

Gyorskaják: Debrecennek is megvan a maga erőssége

Legutóbbi szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy ki milyen gyorskaját eszik a városban, ha ilyen ételre vágyik.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A legjobb természetesen az, ha az otthon készült, lehetőleg egészséges ételeket esszük, azonban előfordulhat az, hogy se időnk, se kedvünk főzni vagy csak valamilyen gyorskajára fáj a fogunk. Az ilyen harapnivalók előnye az, hogy hamar kézhez kapjuk őket, így még akkor is tudunk enni, ha csak néhány percünk van.

Az utóbbi időben Debrecenben is egyre több helyen árulnak gyorskajákat, elég csak a belvárost körbejárni, láthatjuk, hogy igen nagy a kínálat a különböző fogásokból: hamburger, gírosz, pizza és pecsenyék egész sora csábítja étkezésre az embereket. Egy biztos, a széles választék miatt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Ehhez kapcsolódva arra voltunk kíváncsiak a szokásos heti szavazásunkon, hogy olvasóink szerint melyik étel terén a legerősebb Debrecen. Nem meglepő módon, igen szoros eredmény született, ugyanis ez egy olyan kérdés, amelyet teljes mértékben az egyéni ízlés alapján tudunk megválaszolni.

Olvasóink válaszai azt tükrözik, hogy a pizzák terén lenne még hová fejlődni, ugyanis a voksolók mindössze 15 százaléka szerint van brutálisan jó pizzakínálat a városban. A gíroszosok és a hamburgerezők már sokkal jobb eredményt értek el, hiszen holtverseny alakult ki közöttük, mindkét lehetőség egyaránt 24 százalékot kapott. Tehát szerintük, ha szeretjük ezeket, akkor Debrecenben nem foghatunk mellé, hiszen a gírosz itt sosem rossz, a hamburgerezők pedig úgy nőnek, mint a gomba. A legtöbb voksot azonban a pecsenyézők gyűjthették be, sokan – a válaszadók 37 százaléka – még mindig inkább ezekre a helyekre esküszik, ha szeretnének valami finomat enni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában