Tied a kamera

2020.11.21. 18:25

A legjobbak között van a böszörményi fotós

Szabó Balázs a ­hajrában: képei elnyerték Nánási Pál tetszését.

Fotó: Szabó Balázs-archív

Nánási Pál az elmúlt időszakban indította el internetes fotós tehetségkutatóját, a Big Shot – Tied a kamera nevű YouTube-műsort. A versenyre körülbelül ezer pályamunka érkezett, köztük a hajdúböszörményi állatbarát, Szabó Balázs alkotásai is, amelyek azonnal elnyerték az országosan elismert fotós tetszését. A megyénkbeli hobbifotós mindössze három éve fogott először fényképezőgépet, így nem gondolta, hogy a végsőkig menetel. A többfordulós tehetségkutatóban folyamatosan feladatokat kaptak a jelentkezők, heteken keresztül megmutathatták, mi van a tarsolyukban.

Balázs egyik képe, ami miatt elsőként bizalmat szavaztak neki
Fotó: Szabó Balázs-archív

A természetet fotózza

Szabó Balázs jelenleg a legjobb hét versenyző között tudhatja magát, és elsőként a Naplónak számolt be élményeiről. – Őszintén szólva egyáltalán nem gondoltam, hogy eddig eljutok. Nem is akartam jelentkezni, jobban mondva a feleségem figyelmét keltette fel a tehetségkutató, az ő unszolására vágtam neki a kalandnak. Néhány évvel ezelőtt még fényképezőgépem sem volt, telefonnal fotóztam a kutyáimat, utána a természet is megihletett. Embereket nem igazán fotózok, bizonyára ez abból is fakad, hogy távolságtartó vagyok, sokkal inkább szeretem megörökíteni a körülöttem lévő dolgok szépségét, így tettem ezt akkor is, amikor a versenyre szánt képeimet készítettem – nyilatkozott lapunknak.

A tehetségkutatóra tíz országból jelentkeztek bátor vállalkozók, de már csak heten bízhatnak abban, hogy végül ők vihetik haza a trófeát. – Már az is hatalmas öröm, hogy a legjobbak között lehetek, és a fejlődés mellett nagyon sok mindent köszönhetek a versenynek. Újra gyereknek érzem magam, aki harcol azért, hogy győzhessen. Mindemellett pedig elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy elkezdtem hinni magamban és a tehetségemben, ami fantasztikus érzés – fűzte hozzá.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában