minden segítség számít

2020.10.05. 10:28

Felföldi Roland jelentős összeggel támogatta a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikát

A Felföldi Édességgyártó kft. ügyvezető igazgatója egymillió forintot ajánlott fel a debreceni intézmény részére.

Fotó: Kiss Annamarie

Az adományozás alkalmából az ügyvezető és dr. Lampé Rudolf, a klinika igazgatója reményét fejezte ki, hogy ez a támogatás kezdete lesz egy országos akciónak. Az igazgató hangsúlyozta, a szülészetnek minden fillér jól jön, az újonnan bejegyzett alapítványnál jó helyen vannak a támogatások.

Felföldi Roland a Naplónak elmondta: – Számomra nagyon fontos a család, s köztudomású, hogy a családok támogatása kiemelt ügy országosan is, ezért ezt a lépést figyelemfelkeltőnek is szánom. Azt szeretném, ha a hasonló cégek, vállalkozások – ha megtehetik – szintén támogatnák az anyákat és a születendő gyermekeket. Mi mindenképpen lépni szeretnénk ebben az ügyben, és az a tervünk, hogy a debreceni székhelyű cégünk telephelyén felépítsünk egy olyan bölcsődét, ahol a szülő közelében lehetnek a gyermekek, egyfajta otthoni környezetet kívánunk teremteni részükre. Ezzel azt kívánjuk elérni, hogy kevesebb frusztráció érje a gyermekeket és az édesanyákat – fogalmazott Felföldi Roland.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában