gazdikereső

2020.10.27. 14:00

Epekedve várja új gazdiját Isler

Fotó: EÁÁ-archív

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában számos örökbefogadásra váró állat van. Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott egyeddel. A családkereső kedvencek csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetni az [email protected] címen vagy a +36-20/402-4301-es telefonszámon lehet.

Fotó: EÁÁ-archív

Képünkön Isler, egy 9 éves, közepes termetű, szürkésfekete színű szuka kutyus látható. Az eb rendkívül barátságos, de nem igényli az állandó foglalkozást és felügyeletet. Pórázon nagyon ügyesen közlekedik, emellett más kutyákkal is jól kijön, de domináns természet jellemzi. Jelenleg gyógyszeres kezelés alatt áll. Benti társa is lehet az új gazdijának, de akár kinti tartással is örökbe fogadható. Epekedve várja a jelentkezőket, hogy boldog családban élhesse le a hátralevő éveit, ahol érzi, hogy szeretve van.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában