szó szót követett

2020.07.04. 18:43

Pósán László: a Momentum csak tagadni és rombolni tud

Dr. Pósán László országgyűlési képviselő közleményben reagált a debreceni Momentum aláírásgyűjtési kezdeményezésére.

20191106 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló A megújuló szakképzésről tartott sajtótájékoztatót dr. Pósán László országgyűlési képviselő, a Kulturális Bizottság elnöke, valamint Tirpák Zsolt, a Debreceni Szakképzési Centrum kancellárja a Fidesz-irodában. képen: dr. Pósán László országgyűlési képviselő

Fotó: Napló-archív

Aláírásgyűjtéssel hívná fel a figyelmet a Momentum a Debrecent és környékét is veszélyeztető klímaváltozásra, amelyről friss közleményben számoltak be. Cívisvárosi szervezetük a Fancsika, a Vekeri és a Nagyerdő megmentéséért szeretne 10 000 aláírót toborozni. A Momentum szerint a város vezetése 15 éve ígérgeti a debrecenieknek, hogy majd egyszer megépítik a CIVAQUA vízvezetékeit, amelynek segítségével jelentősen csökkenne a szállópor-koncentráció a városban, így javulhatna a debreceni levegő minősége.

Dr. Pósán László fideszes országgyűlési képviselő szintén közleményben reagált a Momentum akciójára:

„Cseh Katalin és a Momentum az elvbarátjukhoz, Gyurcsány Ferenchez hűen hazudik. Az eddigi ténykedésük Brüsszelben a magyar emberek elárulását és cserbenhagyását jelentette. Egyértelművé tették, ha rajtuk múlna, akkor az uniós forrásokat csak az LMBTQI-jogokhoz kötnék. Ezt vajon a Civaqua esetében hogyan kell elképzelni?

Ködösítés és mellébeszélés, ugyanazt teszik, amit az SZDSZ tett. A Momentum színrelépése nagyfokú rombolással, tagadással járt (NOlimpia). Joggal gondolhatunk arra, hogy bármiféle aláírásgyűjtés az ő részükről most is csak rombol, semmiképpen sem épít.

A képmutatásukat bizonyítja, hogy a Debrecen 2030 program fejlesztési tervei részletesen foglalkoznak a város és térsége vízháztartásának kérdésének rendezésével. Ezt az előterjesztést Mándi László, a Momentum új országos alelnöke nem szavazta meg a debreceni közgyűlésben.

Igen vastag bőr van az orcájukon (lásd: Szolzsenyicin).”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában