intézkedések a rövidebb sorokért

2020.07.07. 11:30

Így lesz gyorsabb a belépés az új nagyerdei strandra

Az Aquaticum vezetése is tapasztalta a belépéssel kapcsolatos problémákat, de dolgoznak a gyorsításon.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Napló-archív

Az új debreceni strandkomplexum hamar népszerű lett a vendégek körében. A nyitáskor és a középiskolások ingyenes fürdőzésekor is hatalmas tömeg rohamozta meg a medencéket, az érdeklődés pedig később sem lankadt.

Múlt hétvégén is többen érkeztek a kapukhoz, azonban sokak meglepetésére a felhőtlen strandolás helyett hosszú sorban állás és várakozás várt a látogatókra. Az okokról és a megoldásról Fazekas Lajost, az Aquaticum Debrecen Strand ügyvezető igazgatóját kérdezte a Napló.

Három területen újítanak

– Az elmúlt hétvégén csaknem hétezer vendégünk volt a strandon. A belépés során kialakult problémákat mi is észleltük, ezért több változtatást eszközöltünk annak érdekében, hogy az eddigieknél gyorsabban tudják belépőiket megvásárolni vendégeink – nyilatkozta lapunknak az ügyvezető igazgató. Az új módosítások három területet érintenek:

a munkavállalók tesztgépekkel való betanítása és a hosztesz segítők alkalmazása mellett akár tíz új belépőkaput is meg tudnak nyitni.

– Reményeink szerint ezek az intézkedések jelentősen csökkenteni fogják a várakozási időt, és mindenki felhőtlenül élvezheti a strandolás örömeit – jegyezte meg az intézkedésekkel kapcsolatban Fazekas Lajos.

A felkészülés érdekében

– A strandberuházással párhuzamosan a komplexum beléptető- és jegyvásárlási rendszerének fejlesztését is végrehajtottuk. Ez a komplex, informatikai alapokon nyugvó fejlesztés a strand nyitására már rendelkezésünkre állt, használatára kollégáink betanítását azonnal elkezdtük, de még nem alakult ki a megfelelő rutin. Ennek felgyorsítása érdekében a kollégák képzését tesztgépeken is folytatjuk, hogy minél felkészültebben várhassák a vendégeket – ismertette Fazekas Lajos.

Fotó: Napló-archív

A gördülékenység érdekében a strandon kívüli sétányon hoszteszeket is biztosítani fognak, akik az érkezőket már a pénztárak előtt tájékoztatni fogják a jegyvásárlási lehetőségekről.

„A hétvégi jelentős idejű sorban állás legfőbb oka az volt, hogy a vendégek a pénztárhoz érve kérnek információt a jegytípusokról, lehetőségekről, és csak ezek birtokában kezdték el a jegyvásárlási folyamatot. Ez a probléma a hoszteszkollégák beállításával reményeink szerint megszűnik”

– tette hozzá.

Tíz új beléptetőpont

A harmadik módosítás értelmében pedig a nagy terhelésű napokon a mediterrán élményfürdő négy beléptetőpontján keresztül is biztosítani fogják a strandra való bejutást. – Ezen időszakokban a strandfürdő kiléptetőpénztárait is a vendégeink beléptetésére fogjuk használni, amely további hat pénztár bevonását jelenti. Ezek a pénztárak már a strand területén belül vannak, azonban kollégáink segítségével a belépni szándékozó vendégek ezeket is fogják tudni használni. Így az eddigi hat hagyományos és két online jegypénztár mellett akár további tíz beléptetőpontot is üzembe tudunk majd helyezni – jelentette be az ügyvezető igazgató.

Szilágyi Gergő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában