videóval

2020.06.28. 17:55

Rejtett üzenet olvasható ki a debreceni virágágyásokból

A köszönetnyilvánító mondatocskát Papp László polgármester leplezte le Facebook-oldalán.

Fotó: Facebook / Papp László

Debreceni közösségi kertekbe rejtett üzenetről szóló videó jelent meg vasárnap Papp László polgármester közösségi oldalán.

- Talán magunk mögött tudhatjuk az elmúlt hónapok járványveszélyes időszakát, de a jövő még mindig bizonytalan. Az viszont biztos, hogy a debreceniek a járványveszély időszakában példaértékűen vizsgáztak.

„Példátlan összefogás jellemezte a várost, és sikerült a lehetetlen: nem volt a koronavírus-járványhelyzetnek áldozata Debrecenben”

- mondta a videóban Papp László, aki hozzátette: szeretné megköszönni minden debreceni polgárnak azt a felelősségteljes hozzáállást, amellyel sikerült ezt elérni.

Mint a városvezető fogalmazott, ebben az évben – kicsit szokatlanul – nem tudták személyesen átadni Debrecen polgárainak az egynyári virágokat.

„Hogy ne vesszenek el a virágok, közösségi kerteket hoztunk létre, amely kertek egy üzenetet rejtenek: Köszönjük, Debrecen!”

- zárta szavait Papp László a videóban, melynek végén az is megnézhető, pontosan hogyan is áll össze ez az üzenet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában