közlekedés

2020.03.24. 09:39

Átmenetileg szünetel a bérletárusítás néhány időszakos bérletpénztárban

A kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt a DKV Zrt. egyes időszakos bérletpénztáraiban és néhány partnerénél átmenetileg szünetel a bérletek értékesítése.

Fotó: llusztráció / Matey István

Az érintett helyszínek az alábbiak:

  • MÁV Menetjegyiroda – Debrecen, Rózsa utca 4.
  • Coop Maxi áruház – Debrecen, Angyalföld tér 17.
  • Józsa, Fortuna Trafik – Debrecen-Józsa, Szengyörgyfalvi út 9.
  • Józsa, TOMA Bt. – Debrecen-Józsa, Szengyörgyfalvi út 6.
  • Téglás, Városi Mozi – Téglás, Kossuth út 63.
  • Nyírmártonfalva, Posta – Nyírmártonfalva, Széchenyi út 30.
  • A Debreceni Egyetem főépületében található bérletpénztárunk 2020. március 30-tól a megszokott nyitvatartási időben (H-Cs 9:00-15:00, P 9:00 – 12:00) áll az utasaink rendelkezésére – áll a DKV közelményében.

    A vásárlói létszám függvényében a bérletpénztár nyitva tartása változhat.

    A Kishegyesi úti TESCO bevásárlóközpontban található időszakos bérletpénztár, 2020. március 28-tól a DKV Zrt. Segner téri forgalmi indító épületében található bérletpénztárba költözik át, ahol a már megszokott szolgáltatási körrel és nyitvatartási idővel várja az utasokat.

    A Petőfi téren, a Segner téren és a Doberdó utcán található állandó bérletpénztárak és a DKV Zrt. megbízott ügyfélszolgálata változatlan nyitvatartási időben áll az utasok rendelkezésére.

    A DKV Zrt. elektronikus bérlet vásárlására is lehetőséget ad utasainak, melyet otthonról is megvásárolhatnak. Elektronikus bérletet csak azok tudnak venni, akiknek diákigazolványa, vagy új típusú személyigazolványa van.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában