szavazásértékelés

2020.03.23. 16:26

A munka otthon sem áll meg

„Maradj otthon!” – olvasható a felhívás a veszélyhelyzet idején szinte mindenhol.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Most nagyon sok múlik azon, hogy mindenki betartsa azt, hogy nem megy sehová sem, csak akkor, ha arra feltétlenül szükség van. A koronavírus ellen ugyanis még mindig az az egyik leghatékonyabb védekezés, ha a lehető legkevesebb emberrel érintkezünk. Otthon ülni azonban nem mindig a legizgalmasabb dolog, éppen ezért legutóbbi szavazásunkon arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink mivel ütik el az idejüket a veszélyhelyzet idején.

Itthonról végzem a munkám.

Olvasóink legnagyobb része, 29 százaléka ezt a lehetőséget jelölte meg, ami nem meglepő, ugyanis, ahol volt erre lehetőség, ott átálltak a cégek az otthoni munkavégzésre.

Nem jelent gondot a visszavonulás, mindig is otthonülő voltam.

A válaszadók 21 százalékának semmi nehézséget nem okoz az, hogy az idejének legnagyobb részét az otthonában töltse, hiszen mindig is így érezte jól magát.

Feszengve követem a híreket.

A szavazatok 20 százalékát ez a lehetőség kapta, tehát sokan leginkább az aktuális híreket követik nyomon, hogy kellőképpen tájékozottak legyenek az aktuális eseményekkel kapcsolatban.

Mindent bepótolok, amit eddig a munka miatt elhalasztottam.

A szavazók 14 százaléka kihasználja az időt arra, hogy megcsináljon minden olyan dolgot, amire eddig nem volt lehetősége.

Élvezem, hogy együtt a család.

Nincs suli, nincs ovi, sokan otthonról dolgoznak, ezáltal a családok a szokottnál több időt tölthetnek együtt. Olvasóink 10 százaléka is ezt tartja a legjobb elfoglaltságnak a veszélyhelyzet idején.

Pihenek, amennyit csak tudok.

Az utolsó opció a voksok mindössze 6 százalékát kapta meg, amiből jól látszik hogy a mostani helyzet nem vakáció vagy ünnep, mivel most is ugyanúgy el kell látni a mindennapi teendőket, mint bármikor máskor.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos további cikkeinket ide kattintva érhetik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában