örökbefogadás

2020.02.04. 14:57

Négylábúak várnak szerető gazdira

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2 szám alatt találják. A családkereső állatok csütörtökön, szombaton és vasárnap 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetés: [email protected] vagy +36-20/402-4301-es telefonszámon. Honlapjuk itt érhető el.

Lea kedves, közvetlen, 1 éves szuka. Szeretetéhes, bújik, ragaszkodik. Pórázon szépen sétál. A bezártságot nehezen viseli, így kertes házzal rendelkező gazdit keresünk számára, ahol bejárhat a lakásba is.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Acana kétéves szuka. Nagy mozgásigénye van, szeret játékokkal és kutyákkal is játszani. Pórázon szépen sétál. Gyerekekkel is nagyon barátságos, így kiváló családi kutya lehet belőle. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Zira 1 éves, barátságos, aktív kutya. Ragaszkodó, szereti az embereket, a kutyákat. Pórázon ügyesen sétál. Olyan családot keresünk számára, ahol sokat tudnak vele foglalkozni. Jó választás másik kutya mellé is. Kinti-benti helyre.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Topáz hétéves kan. Emberekkel nagyon barátságos, ragaszkodó természetű kutya, igényli a törődést. Imád sétálni, felfedezni, de nincs hatalmas mozgásigénye. Pórázon is ügyesen közlekedik. Szeretnénk, ha végre családban élhetne, akár kinti tartással is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában