hírmorzsák

2020.02.27. 09:58

Használatba adták az ipari terület épületeit és parcelláit Bárándon

Mindemellett korszerűsítik a varrodát, valamint ingyenes informatikai képzést is indítanak.

Fotó: Olvasónk felvétele

Ingyenes képzés az internet használatáról

Két alkalommal, egy-egy hetes, ingyenes informatikai tanfolyamot hirdet a bárándi művelődési ház. Március 5-13. és március 16-24. között 16.30 perckor kezdődnek a képzések az internet sokoldalú használatáról, a közösségi médiákról, ingyenes hanghívási módokról, okoseszközök használatáról. A tanfolyamra a 16-65 év közötti korosztályt várják a szervezők.

Megvannak az ipari terület bérlői

Újabb mérföldkőhöz érkezett a település ipari területének létesítése – adta hírül közösségi oldalán dr. Kovács Miklós polgármester. Megtörtént az épületek és ipari parcellák bérlők részére történő birtokba és használatba adása. A faluvezető reményét fejezte ki, hogy hamarosan a környezet is elnyeri végső formáját, s élettel, munkával is megtelik a terület.

Olcsóbban működhet a varroda épülete

A közmunkaprogram résztvevői is bekapcsolódtak a falu közintézményeinek energetikai korszerűsítésébe – tájékoztatott dr. Kovács Miklós polgármester a közösségi oldalán. A jelenleg varrodaként funkcionáló régi művelődési ház tetejére napelemeket szereltek fel, ezzel hozzájárulva az épület olcsóbb üzemeltetéséhez.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában