hírmorzsák

2020.01.06. 14:20

Több helyen megújul Hajdúhadház

Fotó: Kovács Péter

Utakat kellett bontani az építéshez

Várhatóan ez év tavaszán befejeződik a város szennyvízhálózat bővítésének jelenleg is zajló üteme. A munkálatok több helyen az aszfaltburkolat felbontásával járnak. A Széchenyi utcában új gerincvezeték építése befejeződött, itt az út teljes szélességében és hosszában kap új aszfaltréteget. A Bocskai tér és a Hunyadi utca kereszteződésében a park felőli részt fel kellett bontani.

Tágasabb, jobb, komfortosabb a piac

Bővült és egyben meg is újult a városi piac. A csarnokok új lemezfedést, a hátsó árusító területek új szilárd burkolatot kaptak,a szomszédos telken pedig parkolót építettek. Az új árusítóhelyek már áramellátással is rendelkeznek – olvastuk a Hajdúhadházi Lapokban.

Könnyítik a fiatalok lakáshoz jutását

A települési önkormányzat képviselő-testületének döntése értelmében 16 millió forint keretösszeget ingatlanvásárlásra fordít az önkormányzat. A megvásárolt ingatlanokban 2020-ban szociális bérlakásokat alakít ki a város. Ezzel az intézkedéssel szeretnék könnyíteni a fiatalok lakáshoz jutását – tájékoztatott a települési lapban Csáfordi Dénes polgármester.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában