remek közösség

2020.01.22. 22:04

Pótszilveszter, nem csak öregesen

Valódi retróhangulatot varázsoltak a rendezők az idősek szórakoztatására Körösszegapátiban.

Fotó: Vmirjáncki József

A már nem fiatal emberek nagy része családja körében búcsúztatta el az óévet és köszöntötte az újat. Ezért aztán a település Napsugár idősek nappali klubjában rendszeresen járók elhatározták, hogy mint az egyre jobban összekovácsolódó közösség, megrendezik a pótszilvesztert. A klub vezetői támogatták az idős emberek elhatározását. Úgy igyekeztek megszervezni a mulatságot, hogy arra emlékezzenek milyen is volt évtizedekkel ezelőtt egy mulatság. Szendvics, zsíros kenyér lilahagymával, volt élő zene is, természetesen régi idők dalaival. A megjelentek eleinte csak dúdolták, majd énekelték a zenekar által előadott számokat, később már táncoltak is. A hatvan, hetven éves nők és férfiak a fiatalokat meghazudtoló lelkesedéssel, hangulattal ropták a különböző táncokat.

Fotó: Vmirjáncki József

Tarsoly Attila is köszöntötte az egybegyült szépkorúakat és meglepetésként a régi idők slágeritalával, a szovjet pezsgővel köszöntötték az új évet, jó egészséget, boldogságot kívánva egymásnak.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában