Tündérszépek 2020

2020.01.30. 14:00

Nagy tervei vannak erre az évre Fruzsinak

Január 27-én, hétfőn ért véget a Tündérszépek 2020 országos szépségversenye, amelynek döntőjét hamarosan a televízió képernyőjén is láthatunk.

Fotó: MW / Szűr Annamária

A fináléba a fővárost és a megyéket képviselve 22 szépség jutott be a több mint 700 jelentkező közül a megyei, régiós, valamint országos fordulókon keresztül. A finálé napját megelőző hétvégén Gödöllőn az Erzsébet királyné Szállodában szálltak meg a lányok, ahol egy (második) felkészítő tábor keretében tanulták be a lányok Tihanyi Ákos segédletével a döntős koreográfiát. Budapesten a Fortuna stúdióban tartották a versenyt, és már aznap kora reggel a helyszínen kezdtek a szépségkirálynő-jelöltek, a még több gyakorlás végett.

A finálé pillanatai

A lányok három szettben vonultak a közönség és a zsűri előtt, először is utcai viseletben: egy farmershortban és hófehér Tündérszépek felirattal ellátott pólóban, a második turnusban kétrészes egyen bikiniben mutatták meg bájaikat, aztán egy estélyi ruhás öltözékben léptek színpadra. Harsányi Levente vezette a műsort, aki egy kérdés erejéig egyenként megállította a lányokat, köztük természetesen Fruzsit is, akinek arra a kérdésre kellett válaszolnia hogyan készült a versenyre.

– Őszinte leszek nagyon vártam már a versenyt, jól éreztem magam, bármikor újra csinálnám. Szerencsére mindenkivel jól kijöttem, s nem volt feszültség köztünk, versenyzők között, izgultunk a finálé napján, de szerintem az természetes – emlékezett vissza a döntő napjára a Hajdú-Bihar megyei szépség Ludman Fruzsina. Hozzátette: december elejétől kezdett el komolyabban készülni a versenyre, ebben volt a segítségére a személyi edzője, Gelencsér Hajni. – Szeretek enni, így az egészséges ételek fogyasztása és rendszeres testmozgás betartása volt a legnagyobb kihívás számomra a felkészülés alatt. Viszont Béres Alexandra fitnesz világbajnok, a Diéta és Fitnesz Magazin szakértője is hasznos tanácsokkal látott el bennünket a tábor alatt, a motiváló előadása és a workshopja nagyon tetszett, így még nagyobb lendülettel vágtam bele az edzésbe, izmosodni szerettem volna. A verseny napjára nyolc kilótól szabadultam meg – mesélte büszkén a 19 éves Fruzsi.

Más tervei vannak

Hétfő este pedig elérkezett a várva várt pillanat, hogy kihirdessék a verseny győzteseit. Fruzsi neve elsőként hangzott el, ő vihette haza a különdíjat, mely egy éves modellszerződést foglalt magában. – Nagyon örültem neki, kiváló lehetőségeknek tartom, roppant hálás vagyok érte. Ez azt jelenti, hogy több helyen bemutatkozhatok, s ha minden jól megy különböző reklámfilmekben, hollywoodi produkciókban, plakátokon is viszontláthatnak majd – lelkesedett Fruzsi, akivel az éves terveiről is váltottuk pár szót, s elárulta idén már nem szeretne több versenyen indulni, más tervei vannak.

– Ezért is szerettem volna mindent beleadni ebbe a versenybe, mivel egy ideig nem szeretnék szépségversenyre jelentkezni. A terveim közt szerepel a nyelvvizsga, illetve a jogosítvány megszerzése, továbbá egy reklámügynökségnél marketingesként dolgozom, s ott is még nagyobb sikereket szeretnék elérni – sorolta a nádudvari Tündérszép lány.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában