népszerű vásár

2020.01.28. 09:08

Most is szeretünk utazni

Népszerűek lettek a Debrecenből induló repülőgépjáratokkal megközelíthető turisztikai célpontok.

Fotó: Matey István

A szervezők összesítése alapján összesen csaknem hétezren voltak kíváncsiak a vasárnap véget ért, háromnapos Debreceni Utazási Vásárra, amelyet a Kölcsey Központban tartottak.

A legsikeresebb

A szervezők szerint több kiállító kiemelte, hogy szeretik ezt a debreceni vásárt, mert tapasztalataik szerint a látogatók nagy része konkrét utazási céllal érkezik, és valóban utazni szeretnének, ugyanakkor nyitottak az ajánlatokra is. A visszajelzések alapján a részt vevő vállalkozások egybehangzóan továbbra is a legsikeresebb vidéki utazási kiállításként tartják számon a debreceni vásárt.

Elmondásuk alapján az utazási trendek megváltoztak, mostanában egyre többen már novemberben, decemberben lefoglalják a következő nyáron használni kívánt szállásukat. Az is kiderült a rendezvényen, hogy nagyon népszerűek lettek a Debrecenből induló repülőgépjáratokkal megközelíthető úti célok. A látogatók közül a legtöbben Bulgáriába, Horvátországba, Görögországba, Törökországba szeretnének elutazni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában