jótékonyság

2019.12.18. 15:34

Pósán László: szerezzünk örömet odafigyelésünkkel!

Fotó: Fidesz Debreceni Szervezete

Dr. Pósán László az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagy mennyiségű tartós élelmiszert adományozott az Add tovább! házikónál. A Debreceni Karitatív Testület akciójában a Fidesz helyi országgyűlési képviselői, illetve a debreceni Fidesz–KDNP frakció tagjai minden évben közreműködnek felajánlásaikkal – derül ki a nagyobbik kormánypárt debreceni szervezetének híradásából.

Fotó: Fidesz Debreceni Szervezete

Pósán László ezúttal több mint 35 kilogramm élelmiszert, édességet és szaloncukrot ajándékozott, hogy hozzájárulhasson hátrányos helyzetű családok ünnepének szebbé tételéhez. – Az advent és a karácsony a szeretet, illetve az egymásra figyelés ünnepe. Ilyenkor különösen fontos, hogy a lehetőségeink szerint örömet szerezzünk odafigyelésünkkel, törődésünkkel másoknak. Ez az európai keresztény kultúra egyik legfőbb tanítása. Sokkal nagyobb öröm adni, mint kapni – hangsúlyozta a Fidesz–KDNP-s honatya.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában