Zenével, énekkel köszöntötték

2019.12.05. 20:42

Itt a Télapó

2019. december 5-én, reggel 9 órakor, a Szent Anna utca 43-ból útnak indult a Mikulás a Nagy-Gál István utcában lévő Debreceni Bárczi Gusztáv EGYMI iskolájába.

Fotó: Restás Márta

Három csoport – Tündérkert, Manóvár, Pillangó – gyerekei várták a Télapót.

Zenével, énekkel köszöntötték a kedves látogatót, aki együtt mulatott a kis lakókkal. Mivel minden gyerek nagyon ügyes és jó volt, a Mikulástól valamennyien átvehették a jól megérdemelt csomagokat. A Télapót meleg teával és saját készítésű aszalt gyümölcsökkel vendégelték meg, a látogatást egy gyönyörű képpel köszönték meg.

Fotó: Restás Márta

Ám a Mikulás programja itt még nem ért véget.

Visszatérve a Reménypont Oázis Életmódközpontba, 28 gyerek várta izgatottan. Ők szintén a Debreceni Bárczi Gusztáv EGYMI iskolájába járnak, a Budai Ézsaiás utcába.

Fotó: Restás Márta

Egy kis csoport versekkel és énekekkel köszöntötte Télapót. Meghallgatták Miki történetét a jószívű angyalkáról, aki mindenét odaadta a rászorulóknak. Ezek után ők is megkapták a megérdemelt csomagokat.

Ám a Télapó nem csak a gyerekekre, hanem a velük foglalkozó pedagógusokra is gondolt. Mivel egész évben angyalként vigyáztak a sérült gyermekekre, ezért ők is egy angyalkát kaptak ajándékba. (Juhászné Juhos Mária horgolt virág készítő felajánlása.)

Az Autisták Országos Szövetségének munkatársa kreatív ajándékkal lepte meg a gyerekeket.

Miután elfogyasztották a süteményt és megitták a teát, elköszöntek a Mikulástól, remélve, hogy jövőre is találkoznak majd vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában