akinek tudnak, segítenek

2019.12.04. 10:01

Felkészülten várják a hajléktalanokat a téli időszakban

Debrecen gondoskodó város és ennek érdekében a város vezetése mindent megtesz, hogy az itt élő rászorulók életkörülményein javítson.

Fotó: Illusztráció, Shutterstock

Széles Diána alpolgármester december 3-án látogatást tett a ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. Szociális és Egészségügyi Központjában. Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, a ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft-vel és annak hatvan munkatársával végezteti a hajléktalanok ellátását, akik küzdelmes munkával dolgoznak azon, hogy az ellátópontok zavartalanul működhessenek, illetve a krízishelyzetben élőknek segíteni tudjanak. Az alpolgármester asszony testközelből látta, hogy a Dobozi utcán lévő ellátó egység munkatársai a hidegre és az ellátást igénylők nagyobb létszámának fogadására felkészülve várják a rászorulókat, hogy mindenki egyaránt hozzájuthasson szálláslehetőséghez, élelmiszerhez és orvosi ellátáshoz.

Fotó: Debreceni Városháza

Széles Diána alpolgármester a látogatás során kiemelte, hogy a cívisváros önkormányzata és a Debreceni Karitatív Testület egyaránt segít a hajléktalanok ellátásán túl a hátrányos helyzetben élőkön is, és arra kéri Debrecen lakóit, ha olyan személlyel találkoznak, aki az utcára kényszerülve lehetetlen életkörülmények között él, hívják a ReFoMix Kft. munkatársait a 06/30-206-1377 éjjel-nappal hívható telefonszámon, mely a következő.

Debreceni Városháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában