debreceni egyetem

2019.10.31. 18:59

Miniszteri elismerés a Kenézy-kórház három dolgozójának

Kiemelkedő szakmai tevékenységük elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevéllel tüntették ki csütörtökön a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház három munkatársát.

Fotó: unideb.hu / kormany.hu

Egészségügyi munkát elismerő díjakat adott át Kásler Miklós miniszter és Csiki Zoltán egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár október 31-én a Pesti Vigadóban – olvasható a Debreceni Egyetem honlapján.

- A gyógyítás szellemisége évezredeken keresztül nem változott, „a szeretettel fordulás elesett embertársaink felé meghatározta az emberiség történelmét” – mondta az emberi erőforrások minisztere Budapesten, a díjak átadásán.

Az ünnepségen Miniszteri Elismerő Oklevelet vett át Pap Zoltán Domokos, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház (DE KEK) ortopéd baleseti sebésze, Molnárné Mile Emma, a kórház osztályvezető főnővére, valamint Petró Gizella, a DE KEK Belgyógyászati Osztályának belgyógyász főorvosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában