Tündérszépek

2019.10.04. 21:59

Minden egyes részlet számít

Ha érzel magadban késztetést arra, hogy a Tündérszépek nevű országos szépségversenyen képviseltesd magad, valamint az utolsó hajrában átéld azt, milyen felállni a dobogó legfelső fokára, akkor ne habozz, jelentkezz!

Fotó: Shutterstock

Javában zajlanak a Tündérszépek nevű országos szépségverseny megyei fotózásai, ám jelentkezni még most sem késő, hisz a vállalkozó szellemű lányok október 8-áig regisztrálhatnak a Tündérszépek.hu oldalon, és ezáltal esélyt adhatnak maguknak, hogy a legszebbek között sorakozzanak.

Őszi frizuradivat

Minden nő tudja, hogy a szépség bizony összetett, nem elég önmagában egy jó smink, egy tökéletes magas sarkú vagy éppen egy szexin simuló ruhadarab, a legjobb, ha a test és a lélek egymással összhangban van. Egy jó frizura bizony kellő magabiztossággal tud ellátni egy hölgyet, főleg akkor, ha az a személyiségéhez is passzol.

Rojcsik Klaudia, a debreceni Csapó utcai bevásárlóközpont fodrászüzletének hajszobrásza szerint napjainkban hajviselet terén egyre bátrabbak a nők, szeretnek kísérletezni, újabb formákat kipróbálni, hogy végül megtalálják maguk számára a legmegfelelőbb stílust.

– Ősszel nemcsak a ruhadarabokat cseréljük le, hanem a frizuránkon is változtathatunk. A bobfazon idén is hódítani fog, az elöl hosszú, hátul rövidebb haj, s akadnak extrémebb viseletek is, amikor vállalják a hölgyek, hogy felnyíratják a hajukat, azonban a nőiesség nem csorbul, hiszen a hajnak a hossza attól még megmarad. A göndör haj, mondhatni, állandó, ami nem véletlen, hiszen a férfiak odavannak a bodros fürtökért, a hölgyek pedig imádnak a férfiak kegyeiben járni – mondta.

– Azt tanácsolom a lányoknak, hogy maradjanak természetesek, a hajszínt illetően legalábbis biztosan, a gesztenyebarna árnyalatai számíthatnak jelenleg a legjobb választásnak. Persze kísérletezhetünk színekkel, azonban a mondás igaz: „A kevesebb néha több.” Manapság nem hódít a kontyviselet, inkább a félkonty, amikor több tincs szabadon van, leengedve, ez ad egyféle sejtelmességet. Egy biztos, a szépség belülről fakad, viszont a külsőnknek is szalonképesnek kell lennie, ha a kifutóra lépünk, ehhez pedig egy személyiségünkhöz passzoló frizurát kell választanunk – tette hozzá végül.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában