Hajdúszoboszló

2019.10.31. 19:48

Erős felhatalmazással, friss erővel

Október 13-án Hajdúszoboszló lakossága határozottan döntött; megalakult a városi önkormányzat képviselő-testülete.

Fotó: Tibai Irma

Igazoljuk a hajdúszoboszlóiak számára, hogy Hajdúszoboszló nemcsak többet érdemel, hanem többet is kap! – jelentette ki Czeglédi Gyula, a fürdőváros 60 százalékos szavazati többséggel megválasztott polgármestere a képviselő-testület október 31-i alakuló ülésén.

A városházán megtartott ünnepélyes eseményre elfogadta a meghívást a környék több településének polgármestere, vállalkozók, továbbá intézmények, járási, rendvédelmi szervek, egyházak, civil szervezetek helyi vezetői.

– Október 13-án Hajdúszoboszló lakossága határozottan és egyértelműen döntött: elutasítja azt a városvezetői stílust, mely messze nem keltett osztatlan tetszést a lakosság jóérzésű, csendes többségénél. Lehetőséget adtak egy új szövetségnek, mely magában foglalja kormánypárti politikusok mellett a fiatal értelmiségiek által alapított Modern és Innovatív Egyesület tagjait. Ez a szövetség a személyes hitelességemmel kiegészülve erős felhatalmazást kapott a választóktól, hogy a következő öt évben legjobb tudásunk szerint erőinket és lehetőségeinket egyesítve a közjóért munkálkodjunk – hangzott el. Czeglédi Gyula azt is hangsúlyozta: Hajdúszoboszló többet érdemel demokráciából, szakértelemből, fejlesztésekből és szeretetből.

Fotó: Tibai Irma

Az ülésen az ünnepélyes eskütételek, a polgármesteri beszéd után titkos szavazással két társadalmi megbízatású alpolgármestert választott a képviselő-testület Majoros Petronella és dr. Kovács Gergely személyében.

Tibai Irma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában