nádudvar

2019.10.23. 20:56

Beke Imre átadta a marsallbotot

A hivatalos jogszabályok figyelembevételével október 22-én megtörtént a polgármesteri munkakör hivatalos átadása-átvétele Nádudvaron Beke Imre és Maczik Erika között.

Fotó: Marján László

Az újonnan hivatalba lépő településvezető jelezte a nyugdíjba vonuló Beke Imrének, hogy számít a 13 év alatt összegyűlt tapasztalatára. Utóbbi pedig örömmel segíti tanácsaival továbbra is szeretett „szülőfaluját”.

Passzusátadás élő adásban

Saját közösségi oldalán közvetített élő adásban vette át megbízólevelét Maczik Erika polgármester és a képviselő-testület tagjai október 21-én a polgármesteri hivatalban. A Helyi Választási Bizottság elnöke, Szabó Dezsőné ismertette röviden a választás végeredményét, s a Helyi Választási Iroda vezetőjének, Vincze Andrásnak a közreműködésével átadta a hivatalos kinevezést. Ezután Maczik Erika polgármester mondott köszöntőt, majd Beke Imre leköszönt polgármester kívánt sok sikert a következő öt évre a testület tagjainak.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában