időjárás

2019.09.16. 07:57

Kapunk még egy kis nyarat

A hétvégi kellemes időjárást követően továbbra is jó időre lehet számítani Hajdú-Bihar megyében, olvasható az eumet.hu időjárás-előrejelzésében.

Fotó: Pixabay

Hétfőn egy közeledő hidegfront előtt, az északkeleti országrész kivételével még szokatlanul magasra emelkedik a hőmérséklet. Napos, száraz, nyárias időjárásra van kilátás. Kezdetben északon, estétől már délen is növekedni kezd a felhőzet, de csapadék nem hullik.

Kedden napos és erősebben felhősebb időszakok, valamint többfelé megélénkülő északnyugati szél mellett kissé már hűlni kezd a levegő, de délen még marad a szokatlanul meleg. Nyugaton előfordulhat zivatar, másutt legfeljebb elvétve lehet gyenge zápor.

Szerdán hidegfront alakítja időjárásunkat, jelentősen lehűl a levegő. Északon kevesebb, délen több felhő és ott eső is várható.

Csütörtöktől a hét legvégéig kellemesen napos, de hűvös, csapadékmentes időben bízhatunk. Hajnalonként ködfoltok alakulhatnak ki.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában