Hírmorzsák

2019.08.28. 17:52

Piac épül és aszfaltozás kezdődik Balmazújvároson

Valamint létrejött a helyi választási bizottság.

Fotó: Kovács Péter

Megalakult a választási bizottság

A helyi választási bizottság tagjainak megválasztására tett önkormányzati javaslatot augusztus 27-én fogadta el Balmazújváros Város Képviselő-testülete. A döntés értelmében dr. Kertész Marianna, Szegedi Lajos és Radóczné Bálint Ildikó alkotja a bizottságot. Póttagnak Szabó Istvánnét és Pozsonyi Józsefet választották.

Látótávolságban az aszfaltozás

A balmazújvárosi képviselő-testület rendkívüli ülésének egyik napirendi pontjaként a képviselők megszavazták a közbeszerzés elindítását a Liszt Ferenc utca aszfaltozásának kivitelezésére, illetve hamarosan kezdődik a Kossuth téri park sétaútjainak burkolása is.

A régi tervek szerint építik meg

A „Piac kialakítása Balmazújvároson”, a „Rekreációs park építése” és a „Turisztikai építési beruházások Balmazújvároson” című pályázatoknál sikertelenek voltak a közbeszerzések, mivel a pályázati forrásokat jelentősen meghaladó árajánlatok érkeztek. Emiatt a műszaki tartalom csökkentése vált szükségessé. A piac a korábbi terveknek megfelelően valósul meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában