közlekedés

2019.08.13. 13:30

Nem váltják ki a 37-est

A főúton végzett munkálatok ideje alatt is zavartalan lesz a buszforgalom.

Fotó: Illusztráció, Pixabay

Több, a 48-as főút környezetében élő olvasónk is jelezte, azt hallották, az út felújítása miatt a Debrecent Haláppal összekötő 37-es busz ideiglenesen nem fog közlekedni és helyette a nyírábrányi MÁV-szakaszon közlekedő vonatokat sűrítik majd a kiesett buszjáratok pótlására. A Hajdú-bihari Napló megkereste a DKV Zrt.-t az információkkal kapcsolatban, ahonnan azt a tájékoztatást kaptuk, nincs szó a 37-es ideiglenes kiváltásáról.

„Egyeztettünk a Forgalmi szakterülettel ez ügyben, akik az alábbi választ adták: nincs információjuk a 37-es autóbusz járatok vasúti közlekedéssel történő kiváltásával kapcsolatban. A 48-as számú főút felújítását végző kivitelezővel korábban egyeztetve az autóbusz közlekedés biztosítva lesz a munkálatok ideje alatt, csupán a munkaterület kijelölés miatt lesz szükség kisebb mértékű módosításokra (például megállóhely áthelyezésre) – áll a kommünikében.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában