helyi kultúra

2019.08.17. 12:44

Kastélykerti sztárparádé

Tordai Teri, Vándor Éva és a Neoton is szórakoztatja az újvárosi kicsiket és nagyobbakat.

Fotó: Kovács Péter

A Szárnyalló népi játszópark programjaival és a Ládafia Műhely vásári bábjátékával folytatódott a Kastélykerti esték nyári eseményfüzére pénteken, a balmazújvárosi belvárosban.

A csütörtöki nyitónapon a tervek szerint Hajdu Steve volt az Ötórai tea című nyitóműsor vendége a katolikus plébánia előtti téren. Este a Shirley Valentine című lírai komédia szórakoztatta a közönséget a Jászai-díjas Vándor Éva főszereplésével.

Fotó: Kovács Péter

Reggeli horgászás

Aznap éjjel még koncertet adott a Privát Affér, a USNK, a New Level Empire is, a kertmozi pedig az Übergáz című filmet vetítette.

Pénteken az Ötórai tea című talk show-ban a debreceni születésű Tordai Teri Kossuth- és Jászai-díjas színművésszel, érdemes és kiváló művésszel találkozhattak az érdeklődők. A nap hátralévő részében az Animal Cannibals és az Irigy Hónaljmirigy is zenélt a szórakozni vágyóknak.

Fotó: Kovács Péter

Sőt, ismét volt vetítés, mégpedig a Szupercella 3. című film lejátszásával. Ma, szombaton már korán kezdődik a programkavalkád. Ugyanis 6 órától már a Sziki-tavi horgászversenyen mérhetik össze a tudásukat a jelentkezők. Aztán 10 és 16 óra között, a család- és karrierpont szervezésében az Anyaolimpia zajlik a Kastélykertben. Délután 4 órakor pedig a házasságkötő teremben kezdődik a városi díjátadó ünnepség.

Neoton és tűzijáték

A ceremóniával párhuzamosan a Kicsi Gesztenye Klub is megnyitja a kapuit, és többek között kézművesjátszóházban kapcsolódhatnak ki, tanulhatnak szórakozva a gyerekek. Lesz Slágerparádé is, de természetesen az már elsősorban a nagyobbaknak.

Ebben a műsorszámban Simon Boglárka és Jenei Gábor lép színpadra, majd a ­Subtones, a Neoton Família sztárjai és tűzijáték koronázza meg a háromnapos ünnepségsorozatot.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában