helyzetjelentés

2019.08.21. 07:33

Felszedték és bezsákolták a hagymát Nyíracsádon

Rövid hírek a nyírségi településről.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

A település önkormányzati telkein folyamatos a zöldségek és gyümölcsök betakarítása. Augusztus közepén a hagymára került a sor, amit előbb válogatnak, majd bezsákolnak. Hagymából biztosan ki tudják elégíteni az óvoda konyhájának egész éves igényét, s talán még lakossági értékesítésre is marad.

Megszépül a református templom

Folyamatosan halad a nyírségi település főterén álló Árpád-kori református műemléktemplom felújítása. Egy időben zajlik a külső és belső felújítás, alakul a nyugati ajtó megnyitása, elkészült a templomot körülvevő járda egy része is. Komoly felújítás várja a bejárati rész tetőborítását is.

Nyári csend a megújuló óvodáért

Augusztus hónapban csendes az óvoda Nyíracsádon. A gyerekek otthon tölthetnek egy hónapot a szülőkkel, nagyszülőkkel, míg az óvó nénik felkészülnek az új nevelési évre, a technikai dolgozók, valamint a szakemberek pedig a csoportszobákat frissítik fel, hogy szeptemberben megújulva fogadhassa a gyerekeket.

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában