szépségverseny

2019.08.18. 13:04

Debreceni lány lett a Miss Balaton 2019 második udvarhölgye

A 19 éves budapesti Balogh Eleni nyerte el idén a Miss Balaton címet, egyúttal ő lett a közönségszavazás győztese is, sőt az egyéves modellszerződését is ő kapta. Az első udvarhölgy Kulin Brigitta lett, aki egyben a közönségszavazás harmadik helyezettje lett, míg a második udvarhölgynek Lakatos Annabellát választották. A közönségszavazás második helyét Németh Mónika szerezte meg.

Fotó: Miss Balaton 2019

A szervezők közölték, a TOP 12-be bekerülő lányok a finálét megelőzően egy háromnapos fotótáborban vettek részt, majd egyhetes felkészítő tábor várt rájuk, hogy a legjobb formájukat hozzák a nagy napon. Az öttagú zsűri végül Balogh Elenit választotta meg királynőnek.

A fiatal szépségkirálynő modellként dolgozik, már több világmárka reklámfilmjében szerepelt, de az is kiderült, hogy nem ő az első a családban, aki a divat szakmában találta meg a számításait. „Bár még sosem szerepeltünk egy kifutón anyával, nagy álmom válna valóra, ha ez megvalósulna” – mesélte a verseny közben Eleni, aki az eredményhirdetés után könnyeivel küzdve beszélt arról, még el sem hiszi, ami vele történt, és hogy mind a három díjat megnyerte.

A döntős lányok először laza szettben, majd bikiniben, utána koktélruhában, végül estélyi ruhában vonultak fel a zsűri és a közönség előtt.

Balogh Eleni egy egyéves menedzsment szerződéssel, egy értékes nyakékkel, egy wellness-hétvégével, egy egyéves modellszerződéssel, egy vásárlási, valamint egy utazási utalvánnyal lett gazdagabb a három díjnak köszönhetően. Az első udvarhölgy címet, valamint a közönségszavazás második helyezését elérő Kulin Brigitta egy egyhetes páros tunéziai utazással lett gazdagabb, valamint egy vásárlási utalványt is hazavihet. A második udvarhölgy, Lakatos Annabella szintén egy tunéziai utat nyert.

Borítókép: Lakatos Annabella, Balogh Eleni és Kulin Brigitta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában