Nyári tábor

2019.07.26. 08:28

Színes programok Erdőspusztán

Csaknem száz debreceni iskolás vehetett részt csütörtökön az egész napos nyári táborban Erdőspusztán, a Dorcas Campingben.

Fotó: Matey István

Szép napot tölthettek el a gyerekek az Erdős­pusztán található Dorcas Campingben csütörtökön, a Debreceni Karitatív Testület önkénteseinek közreműködésével. Az egész napos tábor sok érdekes programmal, többek között kézműves-foglalkozással, középkori játszóházzal és arcfestéssel várta a fiatalokat, akik a Feeling Táncstúdió produkcióját is megtekinthették. A foglalkozáson részt vett Türk László önkormányzati képviselő és Rózsahegyiné Juhász Éva, a Hajdúdorogi Főegyházmegye képviselője is.

Balról: Lakatos Cintia, Sárközi István, Svintek Mihály, Menyhárt Mátyás megnézték a tűzoltóautót
Fotó: Matey István

Rózsahegyiné Juhász Éva a Naplónak elmondta, csaknem száz gyermek vett részt a város által szervezett nyári tábor keddi és csütörtöki erdős­pusztai rendezvényén, akik a nap folyamán a színes gyerekprogramok mellett szívesen fociztak és tollaslabdáztak is a szabadban. Az öt tábori napból így kettőt nem az általános iskola épületében töltötték az iskolások. A diákok kiutaztatását és a program költségeit a Debreceni Karitatív Testület finanszírozta a Város Báljának adományaiból.

Borítókép: Szűcs Tímea és Társi Tímea a szabadban játszottak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában