gazdikereső

2019.07.16. 16:02

Szerető gazdira vágynak ezek a kutyusok

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő, örökbefogadásra váró állatokból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott egyeddel. A családkereső kedvencek csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetés: [email protected] vagy a +36-20/402-4301-es telefonszámon.

Boogie 1,5 éves, tacskó keverék kislány, nagyon érdeklődő, figyelmes, ragaszkodó természetű. Más kutyákkal jó viszonyt ápol, pórázon szépen sétál. A gyerekeket szereti. Benti vagy kinti-benti tartással szeretnénk örökbe adni.

Barbecue 11 év körüli kan, csupa szív, életvidám öregapó. Egyik szemét el kellett távolítani, de ez látásában nem korlátozza, ügyesen tájékozódik. Pórázon szépen közlekedik, szeret nagyokat sétálni. Lakásban nem rombol, napja legnagyobb részét alvással tölti. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára, ahol családtagként élhetne.

Bogi rendkívül barátságos, 10 esztendős szuka. Gyorsan tanul. Nyugodt természetű nagy mozgásigénnyel. Cicák mellé kifejezetten nem ajánlott. Boginak aktív gazdira van szüksége, aki következetesen tudná nevelni, és rengeteget sétálna, foglalkozna vele. Kinti-benti vagy akár kinti helyet is keresünk számára.

Xilofon 1,5 éves kan kutya. Aktív, játékos természetű, de nincs nagy mozgásigénye. Imádja az embereket, a simogatást. Más kutyákkal jól kijön, de nem igényli a társaságukat. Pórázon szépen sétál. Benti vagy kinti-benti tartással szeretnénk gazdit találni neki.

HBN|Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában