megvan a győztes

2019.07.27. 18:15

Szabó Orsolya fejére került a korona

A Miss Alpok Adria területi és a Hajdúság szépe versenynek a hagyományokhoz hűen a hajdúszoboszlói strand adott otthont szombaton délután.

Fotó: Matey István

Fotó: Matey István

Az égiek nem voltak kegyesek a szervezőkhöz és résztvevőkhöz, a kedvezőtlen időjárás miatt a fedett élményfürdőben, az Aquapalace konferencia termében rendezték a megmérettetést, ahol 11 ifjú hölgy vonult fel a zsűri és a közönség előtt. A vállalkozó kedvű hölgyek elsőként koktélruhában vonultak ki egy közös koreográfiával, majd az egyenkénti bemutatkozás következett, ahol ki bátrabban, ki bátortalanul mutatkozott be az érdeklődőknek. Kutyakiképző, dietetikus, gyógytornász, gimnazista, főiskolai hallgató, gimnazistapedagógiai és családsegítő, fodrász illetve cukrász is volt a jelöltek között. A zsűri 2 körben, a helyszínen pontozó táblák feltartásával nyilvánította ki véleményét, így már biztosan nem adva helyet a kétkedőknek a verseny tisztaságát illetően. A két tour között Hevesi Tamás energikus fellépése még tovább emelte az amúgy is remek hangulatot.

A zsűriben helyet foglalt Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei önkormányzat elnöke, Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára, országgyűlési képviselő, Szabó-Kóré Anita, a Miss Alpok Adria szépségverseny magyarországi képviselője, a Tropical Magazin divatszerkesztője, blogger, Pinczés Nikolett, a 2018-as Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria Regionális verseny királynője, Marosi György Csongor, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője és a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöke, Tiliczky Katalin, a Hajdúszoboszlói Városi Televízió felelős szerkesztője és intézményvezetője, Boros Norbert, a Hajdú-bihari Napló főszerkesztője, Balogh Tamás, a Debreceni Egyetem – Unifit Fitness & Gym Center és az EFI Fitness Iskola képviselője, Simon Tamás mesterfodrász, a TomZone szalon tulajdonosa és Pankotai Anita sminkmester.

 

Az elért pontszámok alapján az idei királynő Szabó Orsolya lett, aki 21 éves, 169 centiméter magas debreceni hölgy. Jelenleg a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi kar, kereskedelem és marketing szakos hallgatója, 13 évig akrobatikus rock and rollozott. Az első udvarhölgy a 18 éves Varga Boglárka lett, aki jövőre érettségizik. A 177 centis hölgy modellkedik, korábban már indult a Hajdúság szépe versenyen, melynek hozadékaként idén 1 hónapot töltött Kínában. A második udvarhölgynek Adonyi Vanesszát választották. A 20 esztendős, 170 centi magas szépség kutyakiképzéssel foglalkozik, szabadidejében festést, rajzol és sportolással edzi a testét. Érdekesség, hogy valamennyi dobogós helyezést ugyanazokkal a sorszámokkal szerezték meg, mint az elmúlt évben. A Hajdú-bihari Napló különdíját Szabó Orsolya kapta Boros Norbert főszerkesztőtől.

A királynő automatikusan bekerült a Miss Alpok Adria magyarországi mezőnyébe, míg az udvarhölgyek a középdöntőbe jutottak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában