Kemping a gyermekeknek

2019.07.02. 18:28

Ahol tartalmasan telhet a szünidő

Hét héten keresztül, heti két alkalommal várják a gyermekeket.

Fotó: Matey István

A Debreceni Karitatív Testület önkéntesei már évek óta részt vesznek a Gyermekvédelmi Intézmény által szervezett nyári gyermekfelügyelet lebonyolításában. A Debrecen Város Bálján befolyt összegből a testület kibővíti a nyári gyermekfelügyeletet, így a programban résztvevő gyermekek részére lehetőséget biztosítanak hét héten keresztül, heti két alkalommal arra, hogy eljussanak a Dorkász Kempingbe, ahol színes, tartalmas, közösségépítő programokon vehetnek részt – olvasható a Debreceni Karitatív Testület sajtóanyagában.

Képzett szakemberekkel

Debrecen gondoskodó városként kiemelt feladatként kezeli, hogy a nyári vakáció alatt a gyermekek színes programokkal, hasznosan töltsék szabadidejüket, és ne az utcán, a játszótéren céltalanul, a hétköznapi veszélyeknek kitéve.

 

Ez a szülők részére is megnyugtató, hiszen gyermekeiket képzett szakemberek felügyelik és foglalkoztatják, ellátást kapnak, biztonságban lehetnek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában