motoros fesztivál

2019.06.15. 16:19

Terítéken a motorozás legjava

Motorok, rock koncertek és egy különleges életérzés a Motoros Fesztiválon.

Fotó: Matey István

A város immár hetedik alkalommal adott otthont a Motoros Fesztiválnak, ahol a kétkerekűek szerelmesei, a rock zene kedvelők, a gyermekek és családok is megtalálták a saját szórakozásukat.

Péntek kora délutántól éjfélig, a közúti közlekedést nem preferáló, ám a látványos bemutatókat igen kedvelő showmanek, motoros túra és felvonulás, valamint koncertek tették teljessé a hét utolsó munkanapját. A tiszacsegei túra kicsit mókásra sikeredett, hiszen a Csegére vezető úton nem a nagy hőségtől, hanem az esőtől lettek csurom vizesek a motorosok. A házigazdák finom halászlével fogadták a túrázókat. Este a Lord-rajongók a zenekar 47 éves múltjának hangulatát, slágereit élhették át.

 

Szombaton délelőtt a hivatalos megnyitón köszöntötték a nemzetközi fesztivál vendégeit. Többek között érkeztek Lengyelországból, Szlovákiából, Ukrajnából, Lettországból és Romániából is. Mindannyian dicsérték a szervezést, fogadtatást és a vendégszeretetet. A protokoll után felvonulás, motormosás bemutató, koncertek és természetesen a kimaradhatatlan túra követte egymást. A VII. Motoros Fesztivált a Chrome Rt, Nagy Bogi és az Ossian koncertjei zárták.

Több ezren megfordultak Balmazújvároson. A kétnapos fesztivál legfontosabb célja a szórakozást mellett, hogy felhívják a figyelmet a szabályos és biztonságos közlekedésre.

Bizonyára sokan még a két nap hatása alatt vannak, de sokan már a következő találkozót várják. Addig még bizonyára sok kétkerekű élvezi azt az életérzést, amelyet a motorozás ad.

Bánhegyi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában