Helyi közélet

2019.05.01. 12:13

Tollat és útravaló üzenetet kaptak a diákok

Berettyóújfalu - A városvezetés célja a fiatalok megtartása Berettyóújfaluban.

Berettyóújfalu - A városvezetés célja a fiatalok megtartása Berettyóújfaluban.

Hagyományteremtő szándékkal, ajándékkal köszöntötte a középiskolák ballagó diákjait Berettyóújfalu önkormányzata nevében Muraközi István polgármester. A városban működő középiskolák végzős diákjainak képviseletében minden intézményből egy tanuló érkezett az ünnepi köszöntésre. A toll és egy útravaló üzenet, amelyet minden diák kézhez kap ballagása előtt, egy jelképes ajándék a város részéről.

Muraközi István polgármester az ünnepi alkalmon úgy szólt, emlékeztesse ez a toll őket arra, hogy diákéveik nagy részét Berettyóújfaluban töltötték és gondoljanak jó szívvel a városra. Az önkormányzat nem titkolt célja a diákok helyben tartása, és az, gondolkodjanak jövőjüket illetően Berettyóújfaluban.

– Célunk az élhető város, amely a fiatalok helyben maradásához, gyermekvállalásához, az otthonteremtéshez is szükségesek – mondta Muraközi István.

A polgármester hangsúlyozta, a szakképzésnek, az oktatásnak, a gazdaságfejlesztésnek és az önkormányzatnak ez is az egyik nagy feladata kell, hogy legyen az elkövetkezendő időszakban. Az útravaló jókívánságok után a maturáló diákok képviselői, az intézmények vezetőinek kíséretében átvették ajándékaikat.

- Kogyilláné H. Szófia -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában