Helyi közélet

2019.04.11. 16:59

Újabb balhé Nádudvaron? - Egy iskolást fojtogathattak diáktársai

Nádudvar — Egy általános iskolás testvérpár vert meg és fojtogatott egy harmadik, általános iskolás fiút Nádudvaron, ahol nemrégiben egy tizenéves lányt <a href="http://www.haon.hu/nadudvar/buntetes-varhat-a-kegyetlen-tinire/4169868" target="_blank" rel="noopener">bántalmaztak</a> társai - számolt be róla a Blikk.

Nádudvar — Egy általános iskolás testvérpár vert meg és fojtogatott egy harmadik, általános iskolás fiút Nádudvaron, ahol nemrégiben egy tizenéves lányt bántalmaztak társai - számolt be róla a Blikk.

A két támadóval már korábban is gondok voltak, egyiküket a tanulószobából is kicsapták, a másikuk pedig be sem járt, a gyermekjóléti szolgálat pedig tudott a gyerekek kezelhetetlenségéről, ám nem tettek semmit - idézi a Blikk a neve elhallgatását kérő informátort, aki szerint az ügy az iskolában kezdődött.

A bántalmazott gyerek és az egyik osztálytársa még ott került összetűzésbe az alig 11 éves fiúval, aki azzal fenyegetőzött, hogy a megtámadott gyerek húgát megveri. Végül ez vezetett ahhoz, hogy az iskola kapuin kívül verekedés lett a veszekedés vége.

A verekedésnek két járókelő vetett végett, ám a fojtogatás nyomai azóta is jól látszanak a megvert fiú nyakán.

A Blikk információi szerint a gyerekek szülei az igazgatói irodában beszélték meg a konfliktust, az ügy nem került a rendőrség elé. A megvert fiúnak iskolapszichológus segít az eset feldolgozásában.

Forrás: Blikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában