Helyi közélet

2019.04.11. 19:08

Tehetségek kaptak elismerést a város napja alkalmából

Debrecen - Az ünnepségen ifjú matematikust, zenészt, dramaturgot és sportolót is díjaztak.

Debrecen - Az ünnepségen ifjú matematikust, zenészt, dramaturgot és sportolót is díjaztak.

Az ünnepségen Karika Rozália, a Debreceni Tankerületi Központ kabinetvezetője, Komolay Szabolcs alpolgármester, majd a Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriumának elnöke, Pappné Gyulai Katalin köszöntötte a díjazottakat.

– Egy város felemelkedése és fejlődése nagyban függ attól, hogy milyen figyelmet fordít a tehetségekre. Fontos, hogy odafigyeljünk a tehetségek felismerésére, felkutatására, hogy széles összefogással egy komplex tehetséggondozó programmal indítsuk el fiataljainkat ezen az úton. A mai esemény nem csak azt bizonyítja, hogy Debrecen felismerni és elismerni képes a fiatalokat, hanem azon is igyekezik, hogy a törekvéseket és a befektetett munkát elismerje, ezért a jövőben minden évben díjazzuk a legkiemelkedőbb tálentumokat – fogalmazott a kuratóriumi elnök.

Az alapítvány a természettudomány és társadalomtudomány, valamint képző-, ipar- és zeneművészeti területről beérkezett pályázatot díjazott, de természetesen nem maradt el a sport sem. A tehetséges középiskolások a köszöntőket követően notebookot vehettek át.

SZD


[related-post post_id="4202815"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában