Helyi közélet

2019.04.08. 17:30

Látványos szakaszban az útépítés a 4-es főúton

Debrecen - Éjszakai munkavégzés miatt rövid időszakokra teljesen lezárják a 4-est a Határ útnál.

Debrecen - Éjszakai munkavégzés miatt rövid időszakokra teljesen lezárják a 4-est a Határ útnál.

Az épülő közúti felüljáró gerendabeemelési munkálatai miatt éjszakai munkavégzésre és több alkalommal néhány perces teljes útzárra kell számítani a 4. számú főúton a Határ út keresztezésében – tájékoztatta a Naplót a nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF).

Éjszakai munkavégzés várható április 12/13-án és 13/14-én éjszaka a vasút felett, valamint 14/15-én és 15/16-án éjszaka a 4. sz. főút felett történik majd.

A főút feletti gerendák beemelése (április 14/15-én és 15/16-án éjszaka) biztonsági okokból a 4-es főút-Határ út kereszteződésében teljes útzár mellett zajlik majd. Ezeken a napokon 21 órától másnap reggel 6 óráig néhány perces időszakokra mindkét irányban lezárják majd a főutat egy-egy gerenda felhelyezésének idejére. A munkálatok rendőri biztosítás mellett zajlanak.

Az Ebes-Debrecen szakasz teljes átépítése és kapcsolódó munkák megvalósítása elnevezésű beruházás keretén belül épül a vasútvonal és a 4. sz. főút feletti felüljáró. Az Ebes-Debrecen szakasz teljes átépítése és kapcsolódó munkák beruházás eredményeképp csökken a vasúti utazási idő Ebes és Debrecen között. Az új felüljárónak és a körforgalomnak köszönhetően gördülékenyebb lesz a közúti közlekedés a 4-es számú főúton, nő a közlekedés színvonala és az utasbiztonság, valamint csökken a környezetszennyezés és a közlekedési zaj.

HBN


[related-post post_id="4161995"]

[related-post post_id="4079713"]

[related-post post_id="3987902"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában