Helyi közélet

2019.04.04. 12:50

A digitalizációról tanácskoztak Debrecenben

Debrecen - A vevő-beszállítói kapcsolatok fejlesztése volt a központi téma.

Debrecen - A vevő-beszállítói kapcsolatok fejlesztése volt a központi téma.

Elsősorban kis- és középvállalkozások számára tartott szakmai napot szerdán – Vállalkozz digitálisan! címmel – a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK) a székházában.

Lépésekkel a konkurencia előtt

A rendezvényen az érdeklődők előadások segítségével kaptak választ arra, hogy a digitálisan felkészült vállalkozások miért képesek több lépéssel a konkurencia előtt járni.

Öt cég kiállítóként is képviseltette magát, a standoknál a megjelentek üzletemberekkel beszélgethettek, ötleteket meríthettek.

– A mai nap legfontosabb témája a beszállítóvá válás kérdése, mert úgy látjuk, ebben még bőven vannak üzleti lehetőségeket – hívja fel a figyelmet dr. Skultéti Éva, a HBKIK főtitkára.

Elgondolkodtató előadások

– Az előadások reményeink szerint elgondolkodtatják a résztvevőket a jövőjükről: miként szervezzék a cégüket, milyen technológiai újításokat vezessenek be. Azokat vártuk szerdára, akik többet szeretnének megtudni arról, miként válhatnak beszállító partnerré a hazai és nemzetközi piacokon.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában