Helyi közélet

2019.03.07. 17:02

Vizes tejben fürdött Senánszky Flóra

Budapest - Szeretné, ha a modellkedés mellett lenne egy fix munkahelye.

Budapest - Szeretné, ha a modellkedés mellett lenne egy fix munkahelye.

A debreceni Senánszky Flóra nevét a sport szerelmesei jól ismerhetik, ugyanis korábban a Debreceni Búvárklub uszonyosúszó csapatát erősítette. Jelenleg a 23 éves szépség Budapesten éli a hétköznapokat, és a szakmájában tör utat magának. A Debreceni Egyetem utolsó félévében jár, így nem sok hiányzik a nemzetközi gazdálkodás szakos diplomájához.

A fiatal lány éppen edzésre rohant, így kapóra jött a kérdés, miként viszonyul 10-12 év aktív év után a sporthoz. – Mindennap edzek, nem tudnék testmozgás nélkül élni. A sportot és a sulit nagyon nehéz volt összeegyeztetni, de mindig megoldottam. Mindent a sportnak köszönhetek! Az önállóságom és a talpraesettségem is. Érdekes, hogy az edzőteremben van medence, de eddig sajnos csak egyetlen alkalommal volt még időm vízbe ugrani – osztotta meg a Naplóval Flóra. Ennek dacára a sport mellett van még egy szenvedélye, a modellkedés.

Titok

Pár napja a közösségi oldalára felkerült egy kép, melyen vizes tejjel feltöltött fürdőkádban, fehér csipkés ruhában mutatja meg bájait. Flóra elmondta, véletlen jött a fotózás, hiszen ő fodrászt és sminkest keresett. – Pánikszerűen aggódtam, hogyan készülök el a Story Gálára, és rábukkantam egy lányra. Nagyon szimpatikus voltam neki, és beprotezsált egy esküvői fotózásra. Imádok modellkedni, és kihasználtuk a stúdió lehetőségeit, így jött az ötlet a kádas fényképre. Nem szeretem mutogatni magam, de ez egy kicsit sejtelmes és pikáns kép lett – dicsérte az elkészült fotót Flóra. A szépségversenyzésről korábban úgy nyilatkozott, hogy nem láthatjuk többet a pódiumon, ám nem titkolta, hogy a tavasz hozhat még meglepetéseket.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában