Helyi közélet

2019.03.02. 11:28

Tervez-e idén nyaralást?

Debrecen - A fenti kérdést a pénteken megnyílt Debreceni Utazási Vásár kapcsán tettük fel a járókelőknek. Jöjjenek a válaszok.

Debrecen - A fenti kérdést a pénteken megnyílt Debreceni Utazási Vásár kapcsán tettük fel a járókelőknek. Jöjjenek a válaszok.

Mihok Emőke, laboráns

Idén nem tudok menni nyaralni, mert vizsgáim lesznek, de jövőre tervezzük mindenképp. Amikor nyaralni megyünk, a pihenés áll a középpontban, relaxálás egy-két hétre, mert nagyon ránk fér.

Tőke Pálné, nyugdíjas

Nem megyünk nyaralni, nem is voltunk igazán nyaralni soha életünkben. Balatonfüredre mentünk el tavaly a testvéremhez, azelőtt pedig Budapestre. Egy-két napra szoktunk csak menni.

Szabó Dávid, hallgató

Cipruson fogok nyaralni az idén, egyetemi csoporttársakkal fogunk menni a tengerpart miatt. Még nem is nagyon voltam tengerparton, nagy álmom volt már. Egy hétig leszünk ott.

Cservenák Anna, hallgató

Még nem tudom pontosan, merre megyünk idén. Tervben egyelőre belföldi utazás van, mert kevés szabadidőm van. Szívesen megyek wellnesshétvégére, ott kipihenem magam.

Heit Lóránd, zenész

Erdélyben fogunk nyaralni székelyföldi barátainknál, és egy lakodalommal fogjuk egybekötni a nyaralást családommal, gyermekeimmel. Tervezéskor mindig hagyunk meglepetést is magunknak.

HBN|Fotók: Hajdu Ágnes


[related-post post_id="4159413"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában