Helyi közélet

2019.03.15. 09:19

Átadták az Év Újságírója díjat

Debrecen - Orosz Csaba vehette át az elismerést a Napló sajtónapi ünnepségén.

Debrecen - Orosz Csaba vehette át az elismerést a Napló sajtónapi ünnepségén.

A magyar sajtó napja alkalmából, a hagyományokhoz híven, a Hajdú-bihari Napló is díjazta munkatársait. Boros Norbert, a megyei lap főszerkesztője beszédében elmondta, az olvasottság és eladott példányszámok tekintetében az országban még mindig előkelő helyen áll az újság. – Több visszajelzést kapok, hogy az a lap, amelyet készítünk, hasznos, élvezetes olvasnivalót nyújt. S nagy örömömre szolgál, hogy készítői, akik most előttem állnak, olyan csapatot alkotnak, melynek tagjai képesek egymásért dolgozni – fűzte hozzá.

Kisemberek hangja

A Hotel Óbesterben csütörtökön megtartott eseményen Orosz Csaba vehette át az Év Újságírója elismerést.

A díjazottnak a Hajdú-bihari Napló előtt sem volt ismeretlen a média világa, hiszen hosszú éveken keresztül dolgozott a Magyar Rádióban riporter-hírszerkesztőként. A napilaphoz 2013-ben került, s a munkatársai körében mindig is ismert volt a nagy munkabírása. Csaba a kezdetektől fogva a cívisvárosi hírekkel foglalkozik. Mint mondta, legszívesebben a kisemberek nagy gondjait szereti felgöngyölíteni, melyek ugyanakkor közérdekűek is. Számára az okoz örömet, ha cikkeinek kézzelfogható eredménye van, s egy-egy ügyben sikeresen közben tud járni, segíteni az embereknek. – Mindig jólesik, ha egy olyan vadidegentől kapok köszönetet, akinek problémáját sikerült megoldani.

PÁTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában