Helyi közélet

2019.02.14. 10:54

Sok dolga akadt a tűzoltóknak szerdán

Hajdú-Bihar - Idős embert mentettek, és avartüzet is oltottak a lánglovagok. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Idős embert mentettek, és avartüzet is oltottak a lánglovagok. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Tegnap délelőtt egy idős ember elesett otthonában és nem tudta beengedni a mentőszolgálatot. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a debreceni Blaháné utcába. Az egység ajtó feszítővel kinyitotta a lakást és a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

Egy ötvennégy négyzetméteres lakóház egyik szobájában berendezési tárgyak égetek tegnap délben Létavértesen, a Vasvári Pál utcában. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat. A házban négyen éltek, ők ideiglenesen rokonokhoz költöztek. A tűzben nem sérült meg senki.

Egy hektáros területen a száraz gaz lángolt Ártándon, az Ady utcában. A tűz lakóházakat is veszélyeztetett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal végezték a tűzoltást. Később Furta külterületére is a berettyóújfalui tűzoltók vonultak, ott a közút mellett az árokparton húsz négyzetméteren lángolt az avar. A tüzet ott is kéziszerszámokkal fékezték meg.

Balmazújvároson, a Pacsirta utcában egy személygépkocsi az árokba hajtott, részben forgalmi akadályt képezett. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kézi erővel avatkoztak be. Az autó vezetője nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában