Helyi közélet

2019.02.14. 14:49

Partnerségi információs fórum Berettyóújfaluban

Berettyóújfalu - A Civilek a Fiatalokért Egyesület partnerségi információs fórumot tartott a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019-es pályázati lehetőségeiről.

Berettyóújfalu - A Civilek a Fiatalokért Egyesület partnerségi információs fórumot tartott a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019-es pályázati lehetőségeiről.

A városházán megtartott eseményt köszöntőjével Serfőzőné Bencsik Margit Ilona, a Civilek a Fiatalokért Egyesület elnöke, Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke és Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere nyitotta meg.

A NEA pályázati kiírásairól Hadházi Anna, a Civilek a Fiatalokért Egyesület pályázati és forrásteremtési munkatársa tartott tájékoztató előadást, és hasznos tanácsokat nyújtott a pályázatok beadásához. Elmondta, elsősorban a helyi és környékbeli civil szervezetek jelentkezhetnek a NEA pályázati kiírásaira. A civilek főként működési és szakmai programokra tudnak pályázni, összesen 3 milliárd forintos keretösszegből. Az egyesület a Hajdú-Bihar Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa, ezért ingyenes pályázati tanácsadást biztosít a megyében működő civil szervezeteknek.

Hadházi Anna szólt arról is, a pályázati rendszer nem bonyolult, egyesületük segítségével pedig hasznos információkat kaphatnak a sikeres pályázatok beadásához. A pályázati időszak április 1-től 2020. március 31-ig tart. Az eseményen számos civil szervezet ötleteket meríthetett, és használható információkat kapott.

- Kogyilláné H. Szófia -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában