Helyi közélet

2019.02.12. 13:29

Nem bírta ki mozgás nélkül Bajzát Péter

Debrecen - A focinak vége, immár fut, teniszezik és bokszol Bajzát.

Debrecen - A focinak vége, immár fut, teniszezik és bokszol Bajzát.

A tavalyi szezon végén döntött úgy a DVSC korábbi csatára, Bajzát Péter, hogy felhagy az aktív labdarúgással. Az egykori gólvágó életének mindig is fontos részét képezte a sport, ám miután szögre akasztotta a stoplist, három hónapig abszolút nem mozgott semmit. A csupasport.hu-nak adott nyilatkozatából kiderül, hirtelen aztán azon kapta magát, hogy ha kocogott egyet a kutyájával, rögtön feljebb kúszott a pulzusa.

„Azonnal elkezdtem újra edzeni. Ma nem múlik el úgy nap, hogy ne mozognék valamit. Eljárok futni, edzőterembe, teniszezni és bokszedzésre is. Így érzem jól magam a bőrömben” – mondta a korábbi kétszeres gólkirály, aki azt is elárulta, már négyéves korában dzsúdózni kezdett, aminek nagyon sokat köszönhetett a későbbiekben. „Ne szépítsük, sosem voltam technikás játékos. Nekem az agresszivitás volt az erősségem, mentem, harcoltam, brusztoltam. Ez pedig egyértelműen a dzsúdónak köszönhető”.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában