Helyi közélet

2019.02.27. 14:14

Megvan benned az „X”?

Debrecen - Az X-Faktor stábja újra énekes tehetségeket toboroz.

Debrecen - Az X-Faktor stábja újra énekes tehetségeket toboroz.

„Ha eddig csak nézted, de most arra vágysz, hogy téged nézzenek, ha milliókat szeretnél elérni, ha már nem csak követnéd, hanem mutatnád is az utat, akkor tudod, mit kell tenned!” – hangzik a legnagyobb kereskedelmi csatorna zenés tehetségkutatójának szlogenje. A tavalyi válogatóhoz hasonlóan, idén is a debreceni Roncsbárba érkezik ma délután az X-Faktor stábja, hogy keressék a kilencedik évad zenés tehetségeit. A meghallgatásra a stábbal tart Tamáska Gabi, az X-faktor legutóbbi szériájának harmadik helyezettje is.

A válogató délután két órakor veszi kezdetét, s egészen este nyolc óráig várják a fellépőket. A szervezők az esemény Facebook-oldalán figyelmeztetik az énekes palántákat, hogy hozzák magukkal a zenei alapot pendrive-on vagy CD-n, hogy a színpadi produkciónál kísérni tudják őket. Nemcsak egyéni előadókat, hanem duókat és csapatokat is várnak, hiszen az utolsó két X-Faktor nyertesei a zenekarok kategóriájából kerültek ki. A tavalyi válogatón két debreceni énekes is továbbjutott az élő show-ba; hogy látunk-e idén újabb tehetségeket a műsorban, az akár már ma délután kiderülhet.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában