Helyi közélet

2019.02.15. 09:05

Kigyulladt kémény miatt is riasztották a tűzoltókat

Hajdú-Bihar - Több alkalommal is szükség volt a lánglovagok segítségére csütörtökön. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Több alkalommal is szükség volt a lánglovagok segítségére csütörtökön. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Berendezési tárgyak, párnák, takarók égtek egy családi ház egyik szobájában tegnap délelőtt Kabán, a Rákóczi Ferenc úton. A helyszínre elsőként a kabai önkéntes tűzoltók vonultak, akik légzőkészülékben bementek az ingatlanban, majd áramtalanítás és gázelzárás után egy vízsugárral eloltották a tüzet. A püspökladányi hivatásos tűzoltók is vonultak, ők az utómunkálatokat végezték el. A házban lakó két felnőtt és két gyermek rokonokhoz költöztek ideiglenesen.

Korom izzott egy konyha kéményében tegnap délben Nyíradonyban, az Árpád utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították az izzó részeket.

A debreceni Homok utcában egy férfi elesett otthonában és nem tudta a mentőszolgálatot beengedni. A debreceni hivatásos tűzoltók az ablakon keresztül károkozás nélkül bejutottak a házba, majd a mentősöket beengedték az ajtón. A sérült kórházba került.

Este egy melléképületben található kazánházban keletkezett tűz a debreceni Sebes utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltó egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Püspökladányban, a Darányi Ignác utcában egy személygépkocsi az árokba csúszott késő este. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában